Beginnende webshop eigenaren willen tegen zo laag mogelijke kosten natuurlijk een mooie shop, A-merk producten en prachtige vrijstaande foto's. Wist je dat dit allemaal niet heel veel hoeft te kosten?

Een mooie webshop

Een mooie en goedkope webshop maak je tegenwoordig simpel. Er zijn diverse aanbieders waar je direct een nieuwe webshop kunt afrekenen en direct beginnen te verkopen. Maar je kunt ook eens kijken naar PrestaShop. Alles werkt even simpel en volledig responsive natuurlijk. Het aanmaken van een betaalsysteem, regelen van verzendingen of een nieuw template: het is kinderlijk eenvoudig.

Nu de foto's nog

Heb je de voorraad in huis? Zijn het mooie A-merken waar je trots op bent? Dan heb je nog prachtige vrijstaande foto's nodig om je shop mee te vullen. Dat wordt prijzig waarschijnlijk. Eén tot drie euro per foto ben je toch wel kwijt voor het vrijmaken van de producten. Maar er is een prima gratis oplossing. Kijk maar eens naar PowerPoint. In PowerPoint is onder kopje 'Opmaak' de mogelijkheid om de achtergrond van een foto eenvoudig te verwijderen. Blijven er resten over, geen probleem met het aanwijspotlood zijn ook die zo weg.


tuigje blauw

Zie jij verschil met PhotoShop? Behalve dat je voor PhotoShop minimaal €89,95 kwijt bent. Deze is trouwens voor webshop: https://tuigjes-kopen.nl